lesss

Vad less jag blir på tele2.... Iblaaand, om man har tur, vilket jag har nu, så funkar internet. Men bara ibland. Har ringt o sagt upp de nu. Så fort sista räkningen är betald så skaffar vi nått annat :) Som funkar! Inte bara ibland, utan alltid!!! Så nu kan jag faktiskt skylla min dåliga uppdatering på de, och inte på lathet! Hihi :)

Nu väntar jag på att bb ska börja :) Tänkte steka lite majs innan! Supergott! I massa smör! Sen he man salt på! M-m-mm.. Prova de!






Hittade en charmig bild från i somras :)



tisdag

Hallå hallå!
Idag så var jag o Novis på knasiga kojan för första gången med Therese o Nellie.. Det va supermysigt! Och tjejerna tyckte också de va kul :) Det måste vi göra fler gånger! Nu ska jag börja med maten. Tjingeling




Novis & Nellie.
Det är inte så lätt att få till en bra bild när det är så mycket annat kul runt omkring :)



hejohå!

Hello people!
Var som sagt i stan med min älskade syster idag! Shoppade lite, sen vart det även en piercing på vägen hem ;) hihi! Sen åkte vi till mormor och åt. Mysigt! Och nu så håller jag på att tvätta för fullt. Är jag den enda som älskar att tvätta? :) Så skönt när tvättkorgen är tom och man kan vika in rena o fräscha kläder i garderoben!

Nu ska jag springa ner igen innan bb börjar!




Det vackraste jag har, det är du Novalie <3


(Johan du är näst vackrast :) hahah)



finally!

Hej! Förlåt för min dåliga uppdatering. Har blivit förkyld som en gris! Bläää va jobbigt de är! Jag är värre än karlar när jag är sjuk, bara gnäller o klagar! Det är synd om mej nu.. HAHA:) Tänkte pallra mej till stan imorn o möta sis o göra massa ärenden ;) hehehh..
Nej om man ska göra kväll kanske, det är ju trotts allt en dag imorgon med :) 

Godnatt who ever you are!




 

 


RSS 2.0