SOA

Jag är fast. Älskar denna serie. Tack vare Gemma Teller har jag ingen åldersångest längre. Känner mej nästan lite töntig som inte röker, hahah!
Ska mysa ner mej i sängen nu och fortsätta se ♥ ♥ ♥






söndag.

Usch vilken lång dag detta har varit. Fick världens huvudvärk på jobbet, men jag bet ihop in i det sista. Kom hem, duschade och fikade, och vips så kände jag mej bättre.
Mackor & oboy är bästa medicinen :)
Och även att gullerobin har räddat mina kommande veckor, är evigt tacksam!



Ska mysa ner mej i sängen nu med denna underbaring!
Bästa kvaliten på bilden också, naaaat. Haha


ett dygn utan cigg..

Jag har fått världens rethosta, skulle jag röka skulle den försvinna, tro mej..
Mina hostningar betyder "rök så försvinner irritationen i halsen". Jag börjar fundera om det verkligen är så väärt det som alla påstår. 42 kr om dagen är ju ingenting, eller? 300 kr i veckan är det väl värt? För det är ju faktiskt gott..
Men ca 15 000 på ett år, njaee...


Tragiskt att det är pengarna och inte hälsan man tänker på.
Vet inte ens om jag vågar publicera detta med risk att jag får skämmas över ett misslyckande sen, haha!

Nu får ni heja på mej!





.........

Det här är inte sant!!!!! När jag för en gång skull skriver ett långt inlägg så försvinner allt då jag ska ladda upp en bild! Less jag blir. Orkar inte skriva om allt. Det vilar en förbannelse över denna blogg.. haha! Korta tråkiga inlägg, fine. Men långa innehållsrika(haha?) inlägg, då jävlas det. Nu ska jag sova och skiter i det här! Godnatt..

Mumma!!

Nu har jag litet tips till er som gillar avokado.

Skär bacon i bitar och bryn dom knapriga. Dela avokadon och ta ur kärnan, lägg baconet i hålet som blir. Blanda smör och vitlök, klicka på baconen och in i ugnen tills smöret smält och avokadon blivit lite varm.. MUMS ;)



Måndag.

Är så glad att du är min gubben! Jag älskar dej av hela mitt hjärta.


Lördag.

Godkväll gott folk! Hur står det till med er alla? Själv mår jag toppen för er som undrar :):) Har precis duschat så nu ska jag mysa med min gubbe! Vilka meningslösa inlägg jag skriver jämt, ska bli ändring på de! Puss och hej så länge!


Klaaar!

Då var jag klar! Var med Sarah till skolan så hon fick fylla på med färg i mitt hår! Så nu är det rött igen och inte gammelrosa, haha :)


!!

Gud vad är det för fel?? Varför funkar det inte som de ska?? Vet inte ens om det här inlägget kommer upp, meeeen, prövar väl..

Lessss

Står och väntar på bussen, skulle egentligen ta den som går halv 3, men missade den för det tog hundra år att ta sej fram med vagnen. Men nu äntligen är jag framme vid busskuren, yay!!! Svettig som en gris, hatar detta slask.....


!!

M-m-mmm.. Nu ska vi mysa med en film o massa gott!



Haha!

Nää vi äter aldrig chips på kvällarna, eller hur var det där nu igen? Hahah


RSS 2.0