,.

Jag försöker skrika,
nyper mej i armen,
vill bara vakna.
Visst är det en mardröm?
Varför vaknar jag aldrig?










onsdag.

Hallå hallå!
Novis vilar och jag sitter här rakt upp o ner. Tänkte plocka ihop lite här innan hon vaknar. För sen kommer hennes mormor och hämtar henne. Jag jobbar ju idag/kväll. Tänkte inte skriva så mycket mer nu, måste göra ett ryck här! Uppdaterar mer ikväll :) Tjingeling!





tisdag.

Hej igen! Har precis tagit fram köttfärsen ur frysen, tänkte göra lasange idag :) Mums! Då blir gubben glad också! Novis vilar än, och jag har inte så mycket att göra. Blev ingen tur till lekparken idag, men en runda på stan :) Tänkte visa lite vad jag köpt!




Halsdukar 129:- st.
Älskar färgen på den till vänster :)





Leggings, 199:- Gina Tricot
lite tjockare tyg, skönt nu när de börjat bli så kallt :)
Linne 199:- Lindex





Supermysig tröja, 499:- BikBok (Whitney Port)
Mycket finare färg i verkligheten.





Skor 499:- Åhlens
Har alltid tyckt att sånna här skor har varit så fula,
men nu har jag ändrat mej :)





Även Novis måste ju få något, så hon fick de här :)
Tröja 129:-
Leggings/tights 49:-
Cardigan 69:-
Allt från HM.


Köpte annat småkraffs också, men de är inge kul o visa!
Nu ska jag gå ut o se om lillan har vaknat :)
Ha en bra dag!



älskade svärmor!

Läste precis på facebook att Ihlona hade bakat tekakor. "Ååååh vad gott :(" tänkte jag. Två minuter senare plingar det på dörren och gissa vem som står där med en stor påse nybakade tekakor? Jo, min älskade gulliga svärmor!! Tack än en gång, jag som älskar dom :) :)







.

Godkväll gott folk, haha!
Sitter o kollar runt lite på facebook, ska snart kolla på "Svärföräldrarna från helvetet". Har ni sett det någon gång? Om inte, se de! På femman nu klockan 10, helt sjukt va roligt de är! Imorgon blir de en sväng på stan, sen blir det nog lekparken med Therese och Nellie :) Hoppas alla har en trevlig kväll! Puss o hej!






Sist småbrudarna träffades :)



måndag.

Hade helt glömt bort att jag beställt ett "kort på kort", så blev glatt överaskad när jag öppnade posten! Mammas lilla prinsessa!






gullrumpan!

Satt o kollade lite på bilder, och ser ni? Visst har hon blivit stor min lilla tjej? Bilden till vänster är från oktober förra året, och den till höger är tagen förra veckan! Tiden går så himla fort då man har fått barn :) Min älskade lilla novis, vackraste tjejen på denna jord! Mammas lilla ängel, vad jag älskar dej!

Nu ska vi göra kväll här! Godnatt och sov så gott främlingar!









inpackad...

Sitter nu med en hårinpackning i håret, världens bästa, Lanza Moi Moi :) Den luktar suuuupergott! M-m-mmm.. Tänkte kolla om det var något bra på teven, men insåg att klockan va så mycket så jag landade här istället. Intresseklubben antecknar? Hahah!


Även denna är jättebra som värmeskydd:











söndag

Hej!
Long time no seen. Nu har vi äntligen internet, har haft de ett tag men inte har jag blivit bättre att blogga för de inte. Hehe! Sitter o kollar runt lite medans älsklingen lagar mat. Försöker hitta nå kläder. Vet ni några bra sidor?? Skriv gärna en kommentar isånafall :D haha! Nej nu ska jag fortsätta i hopp om att hitta något!





RSS 2.0