I did it.



Igår tog jag steget.. Jag lämnade blondinernas roliga värld och klev över till den mörka sidan. Blev en röd/brun färg, ganska nöjd, men känns väldigt ovant :o






blondes have more fun?
hope not!





Robin!!


Robin min vän, kan du hjälpa mej med att designa min blogg? typ ikväll...? :) :) Skulle vara awesome!!!!!!! Haha!









!!!!!

Fan vad sur/avundsjuk jag är på Therese nu.... Det jävla arslet har köpt en Iphone!!!!!!!! Jag klarar nog inte av att prata mer med dej nu gumman, jag är för bitterrrr..... HAHAHA






Snälla tomten,
en sån här vit vill jag ha:)



måndag.

Kom hem från stan för en liten stund sedan. Novis har varit med pappsen idag, så jag passade på att åka till stan med Sarah för att börja julhandla lite :) Skönt faktiskt att åka utan bebis, blir så stressigt när hon är med, hon har ju inte mycket till tålamod! hihi! Men efter alla timmar i stan är jag fortfarande inte klar... Puuuh, det här är de värsta med julen, all stress!! Och nu väntar jag på att mina ♥ ska komma hem så jag får pussa på dom :)







:)

Hej o hå :)

Den här dagen har gått riktigt fort. Har ju haft fullt upp med småbrudarna, så det har varit full fart hela dagen :) Men det har varit skoj, och tjejerna tyckte nog det var kul att få leka av sej! Nu ska jag försöka slita mej loss från denna apparat!

Hoppas alla har haft en trevlig 1a advent :)






Ligger o surrar på :)




söndag.

Hej hej bloggen! Hahah!

Idag har jag inte gjort så mycket, eller jo de har jag visst! Har städat och donat på, tvättat och renbäddat sängarna. Så lite nytta har jag faktiskt gjort :)

Lillan vilar och min älskade håller på att göra julskina, nom nom :) Och om en liten stund kommer Nellie som ska få vara här och busa på medans hennes mamma jobbar.









lördag.

M-m-mmm.. Har ni smakat denna? Supergod:) Sitter och smuttar på en kopp nu. Sen måste jag ta tag i städningen.. Jobbigtttt..








men seriöst?

Är jag den enda som tycker att sånna här skor är skitfula?! Har suttit o kollat runt på bloggar och nästan alla har ju sånna här. Så FULA!! Men smaken är ju som baken :)










Ska jag?





 
ljus eller mörk?
(jättegamla bilder.)





Är såååå sugen på att göra håret mörkt. Dock inte lika mörk som bilden, mer åt de chokladbruna hållet. Hmm... Vad tycker ni??

Puss:)



torsdag.

Snart kommer min älskade Sarah hit, som är så snäll och ska hjälpa mej med mitt hår! :) Spännande!





Hundra år sen!
Fulla och fula.
14isar..
HAHAHA!



HAHAHAH!!








tisdag.

Lillan sover, gubben är i garaget och jag har precis skurat golven. Så nu tänker jag sitta här en stund och njuta av lugnet :) Tänkte börja plugga nästa vecka, frågan är nu bara vad?? Har ingen som hellst aning om vad jag vill göra.. Måste nog kolla runt litegranna :) Nu väntar jag på att Carro ska ringa så man får surra lite!





Pappa upp i dagen.
Min fina underbara lilla tjej!




måndag.

Kass uppdatering, jag vet. Men våran skärm gick sönder, så nu har vi världens tjockaste istället, och då menar jag verkligen världens tjockaste! Haha:) Men bättre än ingenting så länge.


Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, blir alldeles yr av denna stora, flimrande skärmen. Tror jag går o sätter med vid teven istället och inväntar gubben:)



So long!





Mina lilla ängel i sin nya one piece!
Hur söt får man va!!




HJÄLP!

Varför kan jag inte se statistiken???


Har varit så snart en vecka!




:):)

Om ett par dagar är du min, bara min <3 Kosta vad de kosta vill, dej ska jag ha!







söndag.

Hej!
Var några dagar sen jag skrev. Hur mår ni? heheh..
Här har vi precis tjockat i oss tacos, nom nom :) Är proppmätt nu! Blir bara mys hemma ikväll. Och grattis på farsdag föresten alla papis! Speciellt till min egen pappa, du är bäst <3







tisdag.







Finn ett fel..

Ja de är två högerskor!!!


Var en sväng till stan med Sarah tidigare idag, det var trevligt :) Köpte ett par skor bla. Sen då jag kom hem upptäckte jag som sagt att jag fått två högerskor. Skitkul, så det var bara att åka in igen o få vänstern! Haha! Så jävla jobbigt :(

Nu ska vi lägga lillan och tjocka oss framför teven med massa gott, me like..


Ciao!


.








:)

Åh! Jag som tycker dessa armband från Nialaya är så fina, men sjukt dyra. Men nu av en ren slump har jag hittat liknande till en mycket billigare peng :)


Övre raden är Nialaya och nedre raden är Shiva(?) tror jag dom hette.








måndag.

Trodde det var ett skämt, "kladdkakans dag". Så jag googlade..

"Kladdkakans dag firas på samma datum varje år, detta datum är den 7 november. Kladdkakans dag är en av de högtider som är mindre känd men har senaste åren ökat oerhört mycket i popularitet."

Så idag har jag faktiskt en anledning att baka :) M-m-mm..








..

do what makes you happy
cause at the end, who's there?
you.
you and nobody else.


torsdag.

Trött trött trött.. Somnade då älskling va hemma på lunch och då va han så gullig och gick o sov ner Novis, plus att han lagade mat!
Vad vore jag utan dej? Och du utan mej? ;) ;) heheee.
Idag ska jag jobba, har egentligen ingen ork överhuvudtaget, men de är bara att bita i de sura äpplet o åka dit. Time is money!






Hej skolfotopose!
Nej jag är inte naken,
Ciao bello!




onsdag.

Vet ni hur glad Novis blev när hon upptäckte att hon fått en precis likadan mössa som sin pappa? :) Hon blev jättestolt!




Jag o Novis i dom vackra mössorna!
hahaha



tisdag

Hej o !
Jag vet att jag är kass på att uppdatera, men ibland har de sina orsaker. Något jag dock inte tänker gå in på.. Har varit som en döing sen i helgen, inte haft ork eller lust till någonting. Börjar dock kännas lite bättre nu. Eller bättre o bättre, de börjar iallafall kännas OK.

Just nu gör jag inte så mycket. Sitter o väntar på mina pluttar som gick iväg o skulle köpa massa gott till mej <33333 Eller till oss rättare sagt! I'll have it all!!! Haha skoja :)




Jättemörk bild, tur de finns reflex ;) haha!
Tog den nu precis innan dom gick!




RSS 2.0